Pottendijk laat zich van winterse kant zien

Hè hè, eindelijk kwam de zon er weer eens door. Het is 31 januari en ik rijd op de N391, even achter Emmen. Ineens kom ik in een mistbank. Het is fascinerend. Ik moet wel even stoppen voor een foto.

Winters landschap Pottendijk.

Gelukkig kan dat veilig op deze weg waar je tegenwoordig lekker 100 mag rijden (dank Henk Brink daarvoor :-). Want bij de Pottendijk zit (nu nog) een rotonde, waar je makkelijk van de weg af kunt om even te stoppen.

Ik kijk in westelijke richting tegen de zon in en ben onder de indruk. Wow, wat een plaatje! Ik moet er gewoon een foto van maken. Helaas de spiegelreflex niet bij me, maar gelukkig kun je tegenwoordig met je telefoon ook knappe foto’s maken.

Ik vind dat de elektriciteitsmasten een extra dimensie toevoegen aan de foto. Ben benieuwd of we dat later ook gaan zeggen van de windmolens die in het gebied gepland staan.

Share
Total
0
Shares
gerelateerde berichten