Verzorgingshuis

Je kiest er natuurlijk niet zelf voor om er te wonen. Maar àls je er dan woont, dan zou je toch veilig moeten zijn in een verzorgingshuis. In De Stouwe in Meppel blijkt dat niet het geval. Een 88-jarige bewoonster is door een misdrijf om het leven gekomen.

Het verzorgingshuis in Meppel
Het verzorgingshuis in Meppel

De politie pakte het onderzoek groots aan. Een ruime afzetting rond het ABC-gebouw aan de Reestlaan. Erg toeschietelijk met informatie is de politie niet. Het is nog altijd onduidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen. Hoe diep moet je als crimineel zinken om een weerloze bejaarde vrouw in een verzorgingshuis om het leven te brengen?

UPDATE: De vrouw blijkt vastgebonden te zijn gevonden en was ook deels ontkleed.

Share
Total
0
Shares
gerelateerde berichten