Verwondering op de N33

Je ergeren is niet goed voor de gezondheid. Goed dan. Ik ‘verwonder’ me weer over de situatie vanmorgen op de N33. Borden vertellen me dat ik tussen Gieten en Assen 70 moet rijden. Want er zijn werkzaamheden.

Ik laat, gezagsgetrouw als ik ben, het gas iets losser dan normaal. 90 is ook mooi, denk ik dan en ik ben extra alert op de werkzaamheden, zodat ik het gas direct los kan laten als ik de zwoegende wegwerkers zie, om keurig 70 te gaan rijden. Maar op het hele stuk tussen Gieten en Assen blijkt helemaal niets aan de hand!!

De borden op de N33
De borden op de N33

Beetje achterlijk! Het is prima om aan automobilisten te vragen om rekening te houden met mensen die bij of aan de weg werken. Maar dit slaat nergens op! Dit draagt niet bij aan wederzijds begrip.

Share
Total
0
Shares
gerelateerde berichten