Drentse CdK drukt prent van Cuby

ORVELTE – Platen, CD’s en foto’s zijn er al in overvloed van de Drentse blueslegende Harry Muskee. Maar een portret dat speciaal gedrukt is door de commissaris van de Koningin ontbrak nog. Tot nu. Want in het grafisch proeflokaal in Orvelte stak CdK Jacques Tichelaar woensdag de handen uit de mouwen om een mooie prent te drukken van Cuby.

De Drentse CdK Jacques Tichelaar steekt de handen uit de mouwen.

Tichelaar vertelde dat ‘ie echt iets met drukken heeft en hij volgde geïnteresseerd en nauwgezet de aanwijzingen op van de mensen van het Grafisch Proeflokaal in Orvelte. De sfeer was ontspannen en ik kon het dan ook niet nalaten om de CdK plagend te vragen of ‘ie zich als politicus wel vaker de handen vuil maakt. Natuurlijk pareerde Tichelaar dit vakkundig. Later sprak ik nog met oud-gedeputeerde Henk Weggemans, hij is de voorzitter van het Cuby museum in Grolloo. ,,Een prachtige prent, die natuurlijk een plek in het museum verdient”, zo zei Weggemans.

De bijdrage:

[audio:https://www.persburo.com/wp-content/uploads/muskee.mp3|titles=De bijdrage over de Muskee prent]
Share
Total
0
Shares
gerelateerde berichten