Boom geplant op geboortedag Harry Muskee

GROLLOO – Het overlijden van blueslegende Harry Muskee in september raakt veel fans nog diep. Dat bleek zondag wel in bluesdorp Grolloo. Ter gelegenheid van de geboortedag van Cuby werd bij het museum in het dorp een boom geplant en werd een fototentoonstelling over het Groeten uit Grolloo festival officieel geopend.

Henk Weggemans en Eric van Oosterhout planten de boom.

Dat gebeurde door de voorzitter van het museum en oud-gedeputeerde Henk Weggemans en burgemeester Eric van Oosterhout van Aa en Hunze. De foto’s zijn gemaakt door leden van de Gieter Amateur Fotografev, die toen natuurlijk nog niet wisten dat het Harry’s laatste optreden zou zijn. ,,Dat geeft extra lading aan de expositie. We hebben echt historie vereeuwigd”, aldus Henri Koops van de fotoclub.

De radiobijdrage:
[audio:https://www.persburo.com/wp-content/uploads/Cubyfotos.mp3|titles=De bijdrage over de fototentoonstelling]

Share
Total
0
Shares
gerelateerde berichten