Hoe een saai jaarverslag toch leuk kan worden

EXLOO
Burgers en bestuurders die boven het maaiveld uit durven te steken en de geplaveide paden durven te verlaten, ik ben er dol op! Neem nou burgemeester Marco Out van Borger-Odoorn. Hij gaf een creatieve invulling aan de saaie verplichting om een burgerjaarverslag te maken.

Elke burgemeester is verplicht om zo’n verslag te maken. Ik durf de stelling wel aan dat zo’n verslag maar bij weinig burgers op het nachtkastje belandt. Ik vrees zelfs dat Henk en Ingrid er geen enkele belangstelling voor hebben.

VVD-burgemeester Marco Out van Borger-Odoorn.

De hippe burgervader van Borger-Odoorn werkte samen met gemeentezanger Bert Hadders een leuk plan uit: een burgerjaarverslag in de vorm van een videoclip. In vier en halve minuut komt op een leuke manier voorbij wat de gemeente zoal doet voor de burger. Alles zit er in! Ik kijk nu al uit naar de burgerjaarverslag van volgend jaar. Benieuwd wat we dan voorgeschoteld krijgen. Opnieuw een primeur? Adel verplicht!

De radiobijdrage:
[audio:https://www.persburo.com/wp-content/uploads/burgerjaarverslag.mp3|titles=De bijdrage over het burgerjaarverslag]

Het filmpje:

Share
Total
0
Shares
gerelateerde berichten