Lekker filmen in de sneeuw

Zo, dat is even anders wakker worden vanmorgen. De wereld is compleet wit!

Het is even wennen voor iedereen. Fietsers zoeken langzaam en glibberend hun weg. Sommigen stappen af. Voetgangers trekken hun muts diep over het voorhoofd. Ik zoek m’n paraplu, pak de Iphone en een simpel statiefje en ik ga de straat op. Eens kijken of er met de telefoon bruikbare beelden vallen te maken.

Fietsers banen zich een weg door de sneeuw. ©Steven Stegen

Het is opvallend dat mobiele apparaten steeds vaker worden gebruikt als camera, als audiorecorder en langer al als fototoestel. Er zijn collega’s die er al veel verder mee zijn dan ik, maar toch ga ik de uitdaging graag aan. Intussen: doe vooral voorzichtig!

De beelden die ik met de Iphone heb gemaakt.

Share
Total
0
Shares
gerelateerde berichten