Grote brand verwoest café Hegen in Wezup

Zo zit je rustig bij de persconferentie van B en W van Emmen en zo sta je bij een brand in Wezup. Rond half tien waren de eerste brandweerauto’s te horen die naar de brand gingen en ook de korpsen uit Sleen en Schoonoord kwamen blussen.

Ook de ladderwagen kon weinig uitrichten tegen het vuur.

Toch was er geen redden aan, zoals ook de zwaar aangeslagen eigenaar Wim Hegen al snel constateerde. Hij wilde begrijpelijk niet voor de microfoon reageren, maar zijn gezicht sprak boekdelen. Het bekende hotel/café/restaurant was nog maar net helemaal opgeknapt en het familiebedrijf bestaat al meer dan 175 jaar. De felle brand hakt er dan ook flink in, niet alleen bij de familie Hegen, maar ook bij de andere inwoners van Wezup. Hun centrale ontmoetingsplek is weggevaagd.

Uiteindelijk bleef er van café Hegen niets meer over.
Share
Total
0
Shares
gerelateerde berichten