Wandelen door Drenthe tijdens 4daagse

ODOORN – Op Hemelvaartsdag ging de 23e editie van de Drentse wandel4daagse van start. Geen Nijmeegse taferelen, maar wel een evenement waar meer dan 2.000 wandelaars veel plezier aan beleven.

Deelnemers aan de Drentse wandel4daagse lopen door ‘t Haantje.

De radioreportage was snel gemaakt. Wandelaars genoeg en ook was iemand van de organisatie snel gevonden. Het aantal deelnemers is iets minder dan andere jaren, zo’n 2.200, zo krijg ik te horen. Maar de organisatie vindt het prima zo. Wat me ook opvalt: er lopen veel jongeren mee en ‘last but not least’, de sfeer is echt geweldig goed. Dat komt ook ongetwijfeld door het prachtige weer.

Later besluit ik ook nog even naar ‘t Haantje te rijden. Het dorpje is de eerste pleisterplaats en het enige terras in het plaatsje is dan ook goed gevuld. Ik maak snel nog wat beelden voor op de website, die ik via de telefoon gelijk op YouTube zet. De collega’s zorgen dat het filmpje snel op de website van de omroep komt. Lang leve de techniek!

Share
Total
0
Shares
gerelateerde berichten